Events


Events


Onze unieke locatie leent zich uitstekend tot verschillende soorten evenementen. Genieten van een cocktail met een streepje jazz, een aperitief met frisse beats tijdens zonsondergang of een brandy bij een intiem akoestisch concert? Say no more.

Bij Roots Bar hebben onze succesvolle muziekconcepten een vaste plek op de kalender gekregen. Maar hou zeker ook onze sociale media in de gaten voor alle opkomende events.

Music & Mixology

Bij Roots mixen we niet enkel spirits in onze bar, maar ook verschillende muziekgenres. Tijdens onze Music & Mixology avonden kan je je laten verrassen door een mix van muzikanten die ervoor zorgen dat je cocktails een muzikale dimensie krijgen. Afspraak iedere 2de en 4de woensdag van de maand in onze Roots Cocktailbar in Genk.

Iedereen Donderdagt

Een vaste waarde in het Genkse uitgaansleven en uiteraard steeds muziek en plezier bij Roots. Onze DJ neemt zijn plaats in achter de draaitafel vanaf het aperitief en warmen het publiek op met lounge muziek en exotisch tunes. Geniet van ons uitgebreide aperitief-menu en charcuterie assortimenten with good vibes only.

Wat is er nog te doen bij Roots

Login

Wachtwoord vergeten?