PRIVÉFEESTEN


Feesten in ongedwongen sfeer in een trendy en modern interieur met alle faciliteiten, professionele begeleiding en inhouse catering. The best of both worlds gecombineerd, dat is TERRA by Roots. Van babyborrel, verjaardagsfeest of intiem huwelijk, wij zorgen voor een vlekkeloos verloop van jouw speciale dag in onze feestzaal.

FACILITEITEN

Bij TERRA by Roots geniet je van een hippe en stijlvolle sfeer die perfect is voor elk soort privéfeest. Onze locatie is volledig uitgerust met wifi, een beamer, ingebouwde licht- en geluidsinstallaties en uitmuntende akoestiek, waardoor je verzekerd bent van een vlekkeloos feest.
Het moderne interieur en de moduleerbare zaal maken het mogelijk om de ruimte precies aan te passen aan jouw wensen en behoeften. De zaal biedt plaats aan 75 personen zittend of 120 personen staand. Bij mooi weer kunnen alle ramen worden opengeschoven, waardoor ook het terras als extra zitruimte kan dienen. De opstellingen zijn flexibel en kunnen aangepast worden aan jouw wensen, met een speelse combinatie van middelhoog en lage tafels.

FOOD & DRINKS

Daarnaast bieden wij eigen catering aan; onze chef stelt graag een menu op maat samen zodat je kunt genieten van culinaire hoogstandjes.
Bovendien is er een volledig uitgeruste bar met een uitgebreid assortiment aan dranken. Van een klassiek glaasje bubbels tot een gepersonaliseerde cocktail, wij denken graag creatief mee.
En mocht je na het feest willen blijven overnachten? Dan hoef je niet lang te zoeken, want Greenhotel is gelegen in hetzelfde gebouw.

 • Een dikke merci aan het voltallige team, wij hadden ons geen mooier huwelijksfeest kunnen inbeelden! Exact zoals wij het voor ogen zagen: intiem, informeel, lekker (veel) eten en onze favoriete cocktails. Wij gaan hier nog heel lang van nagenieten. Tot heel snel in de Rootsbar waar we onze liefde komen vieren ☺️
 • Wij houden hier regelmatig onze zakelijke meetings. Uitstekende faciliteiten, professionele service en heerlijke catering! Tot snel!
 • Uitstekende voorzieningen en perfecte organisatie. Onze klanten waren onder de indruk van onze eigen 'Evolved' cocktail. Top idee!
 • Bedankt voor het fantastisch verjaardagsfeest! Geweldige service, prachtige locatie en heerlijk eten. Dankjewel!

Kriebelt het?

Vul ons contactformulier hieronder in zodat we geheel vrijblijvend kunnen afspreken om de mogelijkheden te bekijken.

Vraag vrijblijvend je offerte aan  Contacteer ons


  Bel ons

  +32 (0) 89 35 20 06

  Mail ons

  info@rootsbargenk.be


  Ons Adres

  Europalaan 68
  3600 Genk
  Limburg


  Openingsuren Bar

  Maandag - zaterdag
  17u–01u

  Zondag gesloten

  Openingsuren Rooftop bar

  Donderdag - zondag
  17u–0u (indien het weer het toelaat, check onze social media voor updates)
  Gesloten in de wintermaanden

  Login

  Lost your password?