Roots Garden Rooftop


Raising The Bar


Verstopt op de 5e verdieping van het Green Hotel, blijft onze Roots Garden Rooftop het best bewaarde geheim van Genk.

Roots Garden is een sensationele plek waar je met een cocktail in de hand van de zwoele zomeravonden kan genieten. En dat met een schitterend uitzicht op de Genkse skyline.

De hoogste bar van Genk is open wanneer het weer het toelaat. Met onze aangepaste cocktail kaart verwelkomen we jullie graag voor namiddagen in het zonnetje, aperitieven rond zonsondergang of pintjes en wijn tegen een verlichte sterrenhemel.


Roots Garden Rooftop by Bacardi


Jouw Rooftop Event

Onze Roots Garden Rooftop is bovendien ook de ideale locatie voor jouw evenement. Onze unieke locatie kan afgehuurd worden om je personeelsfeest, familie bijeenkomst of vrijgezellenavond naar een hele nieuwe hoogte te brengen. Onze unieke rooftop bar kan afgehuurd worden met aangepaste cocktailkaart en personeel dat jullie een onvergetelijke avond weet te bezorgen.

Deze onklopbare locatie staat volledig ter jouw beschikking en ons Roots-team staat steeds klaar om je te helpen met alle bijkomende vragen. Indien je meer informatie wenst over deze event locatie kan je best even contact met ons opnemen zodat we samen jouw evenement kunnen plannen.

 • Uniek in Genk en zeker een aanrader! De gezellige Roots Garden rooftop heeft Ibiza vibes - met uitzicht over de skyline van Genk. De ideale plek om te aperitieven in het weekend.
 • Sam
  Heerlijke cocktails in een prachtige locatie. Altijd een gezellige sfeer en fijne DJ's. Dit is precies wat Genk nodig had!
  Sam
 • Thomas R.
  Cocktails die perfect de juiste smaken weten samen te brengen en steeds een vriendelijke service. Mijn favoriet is zeker de Dark & Stormy!
  Thomas R.

Login

Wachtwoord vergeten?