TERRA FOR BUSINESS


Een discrete vergaderlocatie in een exclusief jasje, met mogelijkheid tot all-in service voor creatieve meetings, de voorstelling van uw nieuwe product of een workshop. Ontdek TERRA by Roots, wij zorgen voor een vlekkeloos verloop van jouw business event. Impressioneer jouw collega’s of zakenpartners in een trendy en modern interieur met alle faciliteiten, professionele begeleiding en inhouse catering.

FACILITEITEN

Bij TERRA by Roots geniet je van een hippe en stijlvolle sfeer voor elk zakelijk evenement. Onze locatie is uitgerust met wifi, een beamer, ingebouwde licht- en geluidsinstallaties, en uitmuntende akoestiek voor vlekkeloze presentaties.
We beschikken ook over een vergaderzaal met didactisch materiaal, ideaal voor presentaties, trainingen en vergaderingen. Het moderne interieur en de moduleerbare zaal passen zich aan jouw zakelijke behoeften aan.

CAPACITEIT

De zaal biedt plaats aan 75 personen zittend of 120 personen staand. Bij mooi weer kunnen alle ramen worden opengeschoven, waardoor ook het terras als extra zitruimte kan dienen.
De opstellingen zijn flexibel en kunnen aangepast worden aan jouw wensen, met een speelse combinatie van middelhoog en lage tafels.

FOOD & DRINKS

Daarnaast bieden wij eigen catering aan, onze chef stelt graag een passend menu samen. Heerlijke tapas, een walking dinner of een snelle lunch, wij hebben opties voor elke gelegenheid.
Bovendien is er een volledig uitgeruste bar met een uitgebreid assortiment aan dranken. Van een klassiek glaasje bubbels tot een gepersonaliseerde cocktail, wij denken graag creatief mee.
Ben je op zoek naar een overnachtingsmogelijkheid? Dan hoef je niet lang te zoeken, want Greenhotel is gelegen in hetzelfde gebouw.

Zij gingen u voor...


Interesse?

Wij maken voor jou graag een offerte op maat, contacteer ons via onderstaand formulier of stap binnen en ervaar zelf waarom TERRA by Roots dé bestemming is voor uw volgende meeting, presentatie of workshop.


Vraag vrijblijvend je offerte aan  Contacteer ons


  Bel ons

  +32 (0) 89 35 20 06

  Mail ons

  info@rootsbargenk.be


  Ons Adres

  Europalaan 68
  3600 Genk
  Limburg


  Openingsuren Bar

  Maandag - zaterdag
  17u–01u

  Zondag gesloten

  Openingsuren Rooftop bar

  Donderdag - zondag
  17u–0u (indien het weer het toelaat, check onze social media voor updates)
  Gesloten in de wintermaanden

  Login

  Lost your password?