Over Ons


Back to the roots


Het begon allemaal met een passie voor cocktails en de wil een ruimte in Genk te kunnen creëren om mensen met deze zelfde passie samen te brengen. En ergens daar, in die overtuiging om unieke smaken en het fascinerende verleden van Genk te combineren, werd de Roots bar geboren.


 

"Om hoog te kunnen groeien, moet je dus dieper kunnen gaan. Dat doen wij, de derde generatie van de Famiglia Bruno door een ruimte te creëren voor smaken en verhalen."

 


Het verhaal van de Roots bar begint eigenlijk 3 generaties terug, bij de grootouders van de Famiglia Bruno. Die zijn vanuit Italie om in het mooie Genk hun toekomst op te bouwen. Hun grondstoffen waren: liefde, familiegevoel, generositeit en verbondenheid.

De tweede generatie Bruno heeft met dezelfde grondstroffen het ondernemerschap uitgebouwd en laat Limburg bewegen en culinair genieten.

Nu is het aan ons, de derde generatie Bruno. Wij bouwen samen met onze klanten aan een plek waar smaken en verhalen uitnodigen tot plezier en verbondenheid onder de vrienden.

Hierbij willen wij trouw zijn aan onze Roots en houden we de grondstoffen van onze vorige generaties in ere.Wat we doen bij Roots

Cocktails & Drinks

Roots bar is het verhaal van smaakvolle cocktails

Tapas

Verse Italiaanse tapas hapjes op ons menu

Music & Mixology

Tal van evenementen en optredens in de bar

Workshops

Workshops rond het shaken van cocktails

Login

Wachtwoord vergeten?