Cocktailbar


Cocktails


De Roots cocktails nemen een prominente plaats in op ons menu. Onze gepassioneerde barmannen doen niets liever dan unieke smaakpaletten te verkennen, ingrediënten te verbinden en creaties te bedenken om bij weg te dromen. Daarbij worden onze siropen en infusies zelf geprepareerd, om de smaken nog beter op elkaar te kunnen afstemmen.

 

"A space to gather, celebrate, drink, connect, indulge, relax and walk away with a smile on your face"

Very Berry Cosmo

Deze heerlijke creatie gaat uit van een sterke basis Bombay Gin. Om de cocktail een intense combinatie van bitter en zoet te bezorgen, wordt er gewerkt met een scheutje cointreau, een mandarine napoleon en frambozensiroop. Limoensap geeft de cocktail een sour afwerking.

Long Island Ice Tea

De long island ice tea is een klassieker en ontbreekt dus ook niet op onze Roots cocktailkaart. Met een mix van bombay gin, patron silver tequila, cointreau, grey goose vodka en bacardi blanca, is deze cocktail steeds een goede start van de avond. Het geheel wordt afgewerkt door coca cola en limoensap.

Mai Tai

De meest exotische cocktail op ons menu bevat een heerlijke mix van Bacardi Quatro, mandarin napoleon, cointreau en plantation overproofed. Onze huisgemaakte siropen zoals falernum en passievrucht siroop maken van het geheel een explosie van smaken.

Login

Wachtwoord vergeten?