Workshops


Shake your own


Je altijd al zelf willen verdiepen in de wondere wereld van cocktails? Dat kan bij Roots. Onze ervaren barmannen delen graag hun kennis met jou, en organiseren mixologie workshops of tastings voor ieder doelpubliek.

Al onze workshops worden op maat gemaakt afhankelijk van het aantal deelnemers en de activiteiten. Prijs is op aanvraag.


Open Workshop 6/03


Op woensdag 6 maart organiseren we van 19u-21u een workshop cocktails/mocktails maken voor iedereen die dit wilt. Onze ervaren barmannen delen graag hun kennis met jou. Ze leren jou en je gezelschap hoe je een Moscow Mule en een Pornstar Martini moet maken. Zo kan jij volgende keer je vrienden omver blazen met al je kennis!

Tijdens de workshop zijn er 2 hapjes per persoon inbegrepen. We voorzien heerlijke chicken souvlaki's en onze huisgemaakte thai loempia's. Daarnaast kan je uiteraard genieten van je zelfgemaakte cocktails!

Onze open workshop kost 44 euro per persoon. Let op, er zijn een gelimiteerd aantal plaatsen vrij!

Vrijgezellen

Vrijgezellen kunnen hun weekend opfleuren met een cocktail-shake-workshop op unieke locaties. Afhankelijk van jullie voorkeuren - sweet, sour or bitter - stellen we een gepersonaliseerde workshop voor jou en je vrienden samen. En afsluiten doen we uiteraard met het proberen van onze eigen creaties op onze exclusieve Rooftop bar.

Teambuilding

Op zoek naar een interessante teambuilding voor je bedrijf? Waarom niet de banden versterken tijdens een workshop cocktails shaken bij Roots bar? Onder leiding van onze barmannen, krijg je met je team een inleiding in de geschiedenis van cocktails en de verschillende smaakcombinaties. Vervolgens nemen we zelf de shaker in handen en creëren we enkele originele cocktails - waar we uiteraard uitgebreid van kunnen proeven.

Login

Wachtwoord vergeten?